Ribarroja C.F. | TORNEJOS DE NADAL
9880
post-template-default,single,single-post,postid-9880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Blog

TORNEJOS DE NADAL

  |   General   |   Sin comentarios

Torneig de Nadal promogut per l’Ajuntament de Riba-roja de Túria en col·laboració amb el Ribarroja CF. Com a novetat, enguany i amb motiu del 75 Aniversari del RIBARROJA CF, es van a celebrar 4 Grans Tornejos (PREBENJAMÍ, BENJAMÍ, ALEVÍ i INFANTIL) en els que participaran tots els equips d’estes categories de l’Escola de Futbol del RIBARROJA CF, així com equips d‘altres Escoles de Futbol. El nostre propòsit en este Torneig de Nadal serà que tots els xiquets i xiquetes de Riba-Roja de Túria tinguen un regal de Nadal i per a això s’invitarà que tots els assistents donen de manera solidària un joguet per una entrada al Torneig.

torneo-navidad2016

 

UN JOGUET, UNA ENTRADA I MOLTES SONRISES.

Sin comentarios

Comentar

© Copyright - Netgol - Diseño: TecnoQuatre.es